ACLARA este extensia naturală în online a salonului nostru, Vendetta Saloon, din Iași. Cu o experiență în a satisfice mii de cliente și clienți, ne-am propus să oferim în online, cu același profesionalism și devotament, soluțiile și secretele de îngrijire pe care le-am descoperit de-a lungul timpului.

POVESTE SI VIZIUNE

In spatele fiecarui produs pe care il veti gasi pe acest website se afla multa pasiune si mult research realizat cu clientii in salonul nostru. Scopul nostru primar nu este sa vindem orice fel de produse, ci sa iti propunem doar produsele in care credem cu adevarat, cele pe care le-am incercat si pe care le recomandam făra nicio retinere fiecarui client sau partener.

Pe Aclara.ro vei gasi numai produse profesionale, de cea mai bună calitate, alese in urma propriilor noastre incercari si preluate de la parteneri de incredere. Promovam produse eficiente, cu ingrediente de top, de la brandurile cu care lucreaza toti profesionistii în hairstyling si ingrijirea parului. Incercam mereu sa gasim solutii prin care sa iti oferim cel mai bun pret din online, iar de cele multe ori reusim, datorita strategiilor noastre si a pateneriatelor de succes pe care le-am construit in ultimii ani.

Vrem sa devenim consilierii tai de incredere in tot ceea ce tine de ingrijirea personala-profesionala. De aceea, in sectiunea de Blog a magazinului nostru iti vom pune la dispozitie informatii corecte si consistente, care sa te ajute sa intelegi nevoile pe care le au parul și tenul tau si cum sa treci mai usor prin problemele legate de aspectul acestora.

Cel mai important lucru pentru echipa noastra este sa iti castigam increderea si sa te ajutam sa alegi produsele profesionale potrivite necesitatilor tale. Pentru noi, profitul nu este cel mai important indicator al performantei, ci satisfactia și feedback-ul pozitiv al fiecărui client care alege sa achizitioneze produsele noaste.

La Aclara, credem ca un par sănătos te ajuta să fii multumit de cum arati, sa capeti incredere in tine si sa cuceresti orice iti propui. Ca accesoriul pe care il porti in fiecare zi, trebuie sa investesti grija si calitate, iar noi suntem aici ca sa te ghidam catre cele mai bune alegeri.

CUPON de reducere de bun venit: LIVR2019 – pentru livrare grautita!