Set reconstructie par Alfaparf Milano Reconstruction Semi di Lino

Sampon 1000ml, Masca 500ml

Prețul inițial a fost: 304,64 lei.Prețul curent este: 188,00 lei.
Disponibilitate: stoc epuizat
Livrare estimata: 24h
Pretul include TVA

Descriere

Alfaparf Milano Semi Di Lino Sampon de Reconstructie par deteriorat

Sampon fara sulfati pentru parul deteriorat. Samponul Alfaparf Semi Di Lino Reconstruction Low curata delicat in timp ce repara structura interna. Ideal pentru parul slabit de procese chimice, colorat sau uzat zilnic.

Nu contine: sulfati, parabeni, parafine si uleiuri minerale.

Sampon Low Alfaparf Semi Di Lino Reconstruction curata fara a fi agresiv si, prin urmare, nu usuca parul si nu il face si mai fragil. Formula sa este imbogatita cu fibre de bambus si repararea cortexului, care repara zonele slabite ale parului, astfel incat sa devina mult mai puternic si cu elasticitatea sa sanatoasa din nou.

Are si complexul activ din linia Semi Di Lino, care promoveaza stralucirea intensa timp de 24 de ore, protejeaza impotriva poluarii urbane, razelor solare si combate uzura culorii cu antioxidanti.

Mod de aplicare:

  1. Luati o cantitate mica de produs si intindeti-o pe scalpul umed.
  2. Masati cu varful degetelor pana cand face spuma, apoi clatiti.

Sfat: Folositi doar varfurile degetelor pentru a va masa scalpul in timp ce va spalati. Folosirea unghiilor sau frecarea puternica poate deteriora si uza parul, precum si ranirea radacinilor.

 

Alfaparf Semi Di Lino Masca de Reconstructie

Masca de par pentru par deteriorat. Alfaparf Semi Di Lino Reconstruction Reparative Mask repara structura cortexului si imbunatateste rezistenta parului. Ideal pentru parul deteriorat de procese chimice sau mecanice.

Masca reparatoare Alfaparf Semi Di Lino actioneaza prin ingrediente active reparatoare naturale care reorganizeaza partea interna a fibrei slabite. In acest fel, parul devine mai puternic si mai sanatos. In plus, are tehnologie care protejeaza impotriva poluarii urbane, un filtru UV si ingrediente active antioxidante pentru a preveni uzura culorii si un complex care sporeste stralucirea parului.

Mod de aplicare:

  1. Folosind o spatula, luati o cantitate suficienta de masca.
  2. Aplicati-o pe lungimile si varfurile parului curat, umed, uscat in prealabil cu un prosop.
  3. Lasati sa actioneze timp de 5 pana la 10 minute, apoi clatiti complet.

Sfat: Pentru a asigura o aplicare omogena si pentru ca ingredientele active sa patrunda bine in fibra, infasurati fiecare suvita si folositi un pieptene daca este necesar.

Detalii produs

Gama: SEMI DI LINO RECONSTRUCTION
Mod de aplicare:

Aplicati pe parul ud, masati, apoi clatiti bine.


Aplicatia pentru programari Gestio Salon