Set par uscat sau deteriorat Keune Care Vital Nutrition

Sampon 300ml, masca 200ml

Prețul inițial a fost: 193,00 lei.Prețul curent este: 150,00 lei.
Disponibilitate: in stoc
Cantitate
Livrare estimata: 24h
Pretul include TVA

Descriere

Kit Keune Care Vital Nutrition Intense (2 produse) – Kit cu sampon si masca pentru par uscat si deteriorat. Keune Care Vital Nutrition revitalizeaza intens parul, oferind curatare si hidratare profunda.

Kit-ul Keune Care Vital Nutrition Intense ajuta la restabilirea moliciunii, stralucirii si vitalitatii parului uscat, deteriorat si poros, ideal pentru firele groase, greu de pieptanat, mai ales dupa decolorare sau vopsire. Formula sa contine provitamina B5 care patrunde in par, hidrateaza si ajuta la conferirea mai multa flexibilitate si viata parului.

Mod de utilizare:
Sampon: aplicati samponul pe parul umed si masati usor scalpul si suvitele pana se formeaza spuma. Clatiti apoi. Daca este necesar, repetati spalarea.
Masca de par: indepartati excesul de apa din par cu un prosop si aplicati masca la varfurile parului, masand suvitele. Lasati sa actioneze 3 minute si clatiti bine.

O cantitate mica de masca este suficienta, chiar si pentru cele mai lungi fire. Deoarece este foarte concentrata, folositi putin produs si adaugati doar daca simtiti ca este necesar dupa ce l-ati intins bine. Alternati utilizarea balsamului cu masca pentru un tratament mai intens.

Detalii produs

Brand: KEUNE
Gama:

Aplicatia pentru programari Gestio Salon